Vinrejser

Med 85 rejsedage årligt i Italien får vi set en del af det smukke land. Vi kender de »hemmelige« lokale gyder, de bedste restauranter, de bedste vingårde – og det vil vi naturligvis gerne dele med vores kunder.


Vi arrangerer årligt to-tre italienske vinrejser. Rejserne er af høj standard og med et spændende program fra morgen til aften. Tiden udnyttes optimalt for at give dig de største – og mest velsmagende – oplevelser i støvlelandet.


Vores populære rejser tilrettelægges for et mindre antal deltagere, og er derfor hurtigt udsolgt. Bogmærk denne side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked om, hvornår den næste rejse arrangeres.


Nyhedsbrev

tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud i din mailboks

Vinrejsen til Midt-Italien

6 dages vin og kultur i fem regioner. Afgang den 12. september med direkte fly til Rom. På denne rejse er det vinen, som er i højsædet, og dagene går med vingårdsbesøg og ikke mindst smagninger af områdets berømmede vine og vi bruger god tid til både mad og vin, som er hovedformålet med rejsen. Prisen bliver kun 9998,- inklusiv fly, hotel, og en del vin. FÅ PLADSER TILBAGE Tilmelding til rejsen kan ske pr mail til bky@toscavini.dk.

Dokumenter:
Rejseprogrammet Midt-Italien

PRIS KUN 9.998,-


Læs kontrolrapport