Vinrejser

Med 85 rejsedage årligt i Italien får vi set en del af det smukke land. Vi kender de »hemmelige« lokale gyder, de bedste restauranter, de bedste vingårde – og det vil vi naturligvis gerne dele med vores kunder.

Vi arrangerer årligt to-tre italienske vinrejser. Rejserne er af høj standard og med et spændende program fra morgen til aften. Tiden udnyttes optimalt for at give dig de største – og mest velsmagende – oplevelser i støvlelandet.


Vores populære rejser tilrettelægges for et mindre antal deltagere, og er derfor hurtigt udsolgt. Bogmærk denne side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked om, hvornår den næste rejse arrangeres.


Nyhedsbrev

tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud i din mailboks

Vinrejsen 2020 til Toscana

I samarbejde med Albatros Rejser har vi arrangeret en vinrejse til Toscana.

Afgang den 2. september 2020 med direkte morgenflyfly til Rom. På denne rejse er det vinen, som er i højsædet, og dagene går med vingårdsbesøg og ikke mindst smagninger af områdets berømmede vine og vi bruger god tid til både mad og vin, som er hovedformålet med rejsen.

Prisen bliver kun 8.498,- inklusiv flyrejse, ophold på Hotel San Remo, helpension og en del vin.
Vinrejsen er udsolgt. Venteliste til rejsen kan ske pr mail til bky@toscavini.dk.

Dokumenter:
Vinrejsen til Toscana 2020

PRIS KUN 8.498,-


Vinrejse i Norditalien med Gardasøen og Verona

5 dages vin og kultur i de tre regioner Lombardiet, Trentino/Alto Adige og Veneto

Afgang den 12. maj 2020 med direkte morgenfly til Milano. På denne rejse er det vinen, som er i højsædet, og dagene går med vingårdsbesøg og ikke mindst smagninger af områdets berømmede vine og vi bruger god tid til både mad og vin, som er hovedformålet med rejsen.

Prisen bliver kun 8.498,- inklusiv flyrejse, ophold på Hotel Sole, helpension og en del vin. Tilmelding til rejsen kan ske pr mail til bky@toscavini.dk.
FÅ PLADSER

Dokumenter:
Rejsebeskrivelse - Norditalien 2020

PRIS KUN 8.498,-


Læs kontrolrapport