Om Toscavini

Toscavini ønsker at være din foretrukne leverandør af italiensk vin. Vi tilbyder vore kunder en uforglemmelig vinoplevelse ved at levere de bedste italienske vine til den mest konkurrencedygtige pris. Blandt vores vinsortiment finder du rødvin, hvidvin, rosévin, dessertvin, mousserende vin og alkoholfri vin. Vore vine er udelukkende italienske vine.

Historien ganske kort: Indehaver Bill Kyhl fortæller: Som 15-årig plukkede jeg druer på en vingård i Chablis. Om aftenen efter en hård dags slid i markerne blev jeg inviteret ned i vinkælderen, hvor ønologen stod for vinproduktionen. Jeg blev meget fascineret af hans arbejde med at producere den perfekte vin, så fra den dag har min hobby/passion været vin.

I 1999 blev jeg lokket med til Italien. Nærmere bestemt Toscana. Jeg havde læst et par vinbøger inden afrejse, og på et besøg på en vingård smagte jeg druen Sangiovese for første gang. Den duft og smag omvendte mig fuldstændig. Det var utrolig kvalitet til prisen. Jeg blev så fascineret, at jeg brugte alle familiens sparepenge på at købe vinen. Jeg fik et CVR-nummer og importtilladelse og åbnede Danmarks første web-shop med italiensk vin.

VORES FILOSOFI

Ved at købe vin direkte hos producenten og sælge direkte til forbrugerne er vores udsalgspriser 20-40 % billigere, end hvad man ellers kan finde på markedet. Der er ingen agent/mellemhandler i Italien og heller ikke grossistprovision i Danmark. Alle vine indeholder sulfitter men i en stærkt begrænset mængde.

Jeg lever 85-95 dage om året i Italien, hvor jeg smager mig igennem de forskellige regioner – hele tiden med fokus på at finde god kvalitet til den rigtige pris. Jeg smager mellem 1000-1500 vine om året – normalt blindt, så jeg anslår en evt. salgspris i Danmark, inden jeg får prislisten i hånden.

På den måde sikrer jeg dig den bedste kvalitet til den bedste pris.

toscavini

v/ Bill Kyhl

T. + 45 40 85 63 64

E. bky@toscavini.dk

Læs kontrolrapport