Vinrejser

Med 85 rejsedage årligt i Italien får vi set en del af det smukke land. Vi kender de »hemmelige« lokale gyder, de bedste restauranter, de bedste vingårde – og det vil vi naturligvis gerne dele med vores kunder.

Vi arrangerer årligt to-tre italienske vinrejser. Rejserne er af høj standard og med et spændende program fra morgen til aften. Tiden udnyttes optimalt for at give dig de største – og mest velsmagende – oplevelser i støvlelandet.


Vores populære rejser tilrettelægges for et mindre antal deltagere, og er derfor hurtigt udsolgt. Bogmærk denne side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked om, hvornår den næste rejse arrangeres.


Nyhedsbrev

tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud i din mailboks

Jubilæumsrejsen til NordItalien 2024

I samarbejde med Albatros Rejser har vi arrangeret en vinrejse til Nord-Italien.

Afgang den 8. september 2024 med direkte morgenfly til Milano. På denne rejse er det vinen, som er i højsædet, og dagene går med vingårdsbesøg og ikke mindst smagninger af områdets berømmede vine. Vi bruger god tid til både mad og vin, som er hovedformålet med rejsen.

Prisen bliver kun 12.498,- inklusiv flyrejse, ophold på det 4-stjernede hotel Caesius Thermae og Spa i Bardolino, helpension og en del vin.

Rejsen er udsolgt, men ønsker du at komme på venteliste så venligst pr mail til bky@toscavini.dk

Dokumenter:
NordItalien

PRIS KUN 12.498,-


Jubilæumsrejsen til Piemonte 2024

I samarbejde med Albatros Rejser har vi arrangeret en vinrejse til Piemonte.

Afgang den 29. april 2024 med direkte morgenfly til Milano. På denne rejse er det vinen, som er i højsædet, og dagene går med vingårdsbesøg og ikke mindst smagninger af områdets berømmede vine. Vi bruger god tid til både mad og vin, som er hovedformålet med rejsen.

Prisen bliver kun 12.498,- inklusiv flyrejse, ophold på det 4-stjernede hotel Somaschi, helpension og en del vin.
Rejsen kan bestilles pr mail til bky@toscavini.dk.

Rejsen er udsolgt

Dokumenter:
Rejseprogrammet Piemonte2024

PRIS KUN 12.498,-


Læs kontrolrapport