Vinrejser

Med 85 rejsedage årligt i Italien får vi set en del af det smukke land. Vi kender de »hemmelige« lokale gyder, de bedste restauranter, de bedste vingårde – og det vil vi naturligvis gerne dele med vores kunder.


Vi arrangerer årligt to-tre italienske vinrejser. Rejserne er af høj standard og med et spændende program fra morgen til aften. Tiden udnyttes optimalt for at give dig de største – og mest velsmagende – oplevelser i støvlelandet.


Vores populære rejser tilrettelægges for et mindre antal deltagere, og er derfor hurtigt udsolgt. Bogmærk denne side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked om, hvornår den næste rejse arrangeres.


Nyhedsbrev

tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud i din mailboks

Vinrejser

Tag dine smagsløg med på vinrejse 11. maj, når vi tager til Italiens berømte vin- og gourmetregion Piemonte. Den billedskønne, grønne region er spækket med charmerende middelalderbyer som Alba, Asti og ikke mindst Barolo, der har givet navn til den verdensberømte vin, og her findes områder så smukke, at de er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vores rejse gennem Piemonte byder på adskillige vingårdsbesøg og smagning af vine lavet på bl.a. Barolo, Moscato og Nebbiolo, ligesom vi stifter bekendtskab med den fløjlsbløde grappa på et familieejet destilleri. Vi smager oste hos en dedikeret ostehandler og ser på fremstillingen af chokolade og torrone, Italiens svar på fransk nougat. Prisen er kun 8998,- incl. fly, hotel, helpension (og en del vin). 


Få pladser tilbage

Dokumenter:
Gourmet og vin

PRIS KUN 8.998,-


Læs kontrolrapport