Italiensk nydelse til kræsne ganer
PRODUCENTER
REGIONER
VINLISTER
SØG EFTER VIN
SØG

Toscavini ønsker at være din foretrukne leverandør af italiensk vin. Vi tilbyder vore kunder en uforglemmelig vinoplevelse, ved at levere de bedste italienske vine, til den mest konkurrencedygtige pris. Blandt vores vinsortiment finder du rødvin, hvidvin, rosévin, dessertvin, mousserende vin og alkoholfri vin. Vore vine er udelukkende italienske vine.


Vinsmagning: Begejstring og kendskab til vin går hånd i hånd hos Toscavini. Vor konkrete specialisering indenfor italiensk vin gør, at vi kan tilbyde mange forskellige vine, fra verdens fineste vinområde. Vi afholder vinsmagning for personaleforeninger, firmaer, vinklubber og private, med eller uden italiensk buffet. Hermed får I rig mulighed for at smage de mange forskellige vine. Skriv til bky@toscavini.dk og få et skræddersyet tilbud.


Om Toscavini: Da Toscavini startede i 1999, var det som Danmarks første online vinbutik. Dengang leverede Toscavini udelukkende vin fra Toscana. I dag leverer Toscavini blandt andet rødvin, hvidvin og mousserende vin fra hele Italien.


Levering og afhentning: Levering i København mandag-lørdag. Vi leverer formiddag, eftermiddag eller aften med et tidsinterval på 2 timer - Afhentning af vin kan ske efter forudgående aftale på vort lager i Skovlunde ▪ Firmaer kan købe gavekartoner med udvalgte vine - levering fra dag til dag ▪ Toscavini er ekspert i løsninger mht. gavevin i trækasser med eget logo.

Vidste du at....
Levering til erhvervsadresser (f.eks. din arbejdsplads) ofte betyder besparelse på fragten?
VINREJSEN TIL SICILIEN OG CALABRIEN
I samarbejde med Star Tour Temarejser har vi arrangeret en spændende 8 dages vinrejse til Sicilien og Calabrien Afrejse med direkte fly til Catania 13. september 2016  Prisen er kun 10998,- incl. fly, hotel, ...
LÆS MERE
GIRO D'ITALIA-smagning
Smag på 10 udvalgte vine fra 10 forskellige regioner. Til vinene serveres der oste-pølsebord
Pris 500,00
LÆS MERE
TILMELD NYHEDSBREV
Læs det seneste nyhedsbrev
LÆS MERE
AKTUELT TILBUD
OLIO EXTRAVERGINE DO...
Olio extravergine DOP 75 cl 2015
Vinen har fået karakteren 5 af køberneVinen har fået karakteren 5 af køberneVinen har fået karakteren 5 af køberneVinen har fået karakteren 5 af køberneVinen har fået karakteren 5 af køberne
Håndplukket, koldpresset og ufiltreret jomfruolivenolie fra første lette pres i mege...
Førpris 149,00
Pris 129,00
LÆS MERE
PRØV EN SMAGEKASSE
ETNAKASSEN
Vel nok verdens mest hypede vinområde PT. Vi har sammensat en kasse med de 6x2 bedste fra skråningerne på vulkanen Etna.
Pris 1.995,00
LÆS MERE
HØJESTE KARAKTER
VERJAGO VALPOLICELLA...
Vinen har fået karakteren 5 af køberneVinen har fået karakteren 5 af køberneVinen har fået karakteren 5 af køberneVinen har fået karakteren 5 af køberneVinen har fået karakteren 5 af køberne
Corvina, Rondinella & Molinara med 12 måneders lagring på store fade. Violet. Ren og rød n&...
Pris 199,00
LÆS MERE
Toscavini v/Bill Kyhl
Midtermolen 6
2100 København Ø
Telefon 40 85 63 64
CVR nummer 25 01 14 06
post@toscavini.dk
Betingelser | Hjælp | Vin | Om Firmaet | Indkøbskurv
Copyright 1998-2016 Toscavini & Kjær Internet